Velkommen til butikken.

Velkommen til Pen & Papir

Vi er stolte over at have Danmarks bedste kunder, mange af dem ser vi som venner af huset.  Det gælder både dem der handler i butikken, men også dem der handler her på siden, på Instagram, Facebook eller bare sender en sms. Vi er helt pjattet med vores kunder.

Du kan læse mere om min lille butik i en fin artikel fra nov. 2019

https://fyens.dk/artikel/en-af-odenses-mindste-specialbutikker-pen-papir-drives-af-rikke-allesen-med-hjælp-fra-hendes-far-kække-kay

I starten af februar i år, fik vi den glædelige nyhed, at vi er nomineret til NPS prisen i kategorien bedste shop. Vi er vældige stolte. Det er 2. nominering vi er så heldig at opleve på bare 4 mdr.  I slutningen af 2019 blev vi nemlig nomineret i Best of Konkurrencen. I kategorien : Bedste specialbutik i Odense.

Lidt om vores butik :

Vi har Odenses mindste butik. Det er vi faktisk ret glade for. Det betyder nemlig, at vi i  stedet for at bruge en masse penge på husleje, kan bruge pengene på sjove varer til butikken. Butikken ligger i Odenses gågademiljø.

Vi sælger bl.a. Cleo Skribent og Kaweco  fyldepenne.

Vi er i skrivende stund den stolte eneforhandler i Danmark af de skønne Dingbats notesbøger. 

Vi har blæk fra Rohrer & Klingner

Vi er rigtig glade for Tombow og har både Fudenosuke brush penne,  Tombow ABT brush penne, Tombow mono 100 blyanter, som måske er verdens bedste og selvfølgelig Tombow mono Zero viskelæder.

Pentel er et andet mærke vi er stor fan af. Vi har både deres Graphgear 500 pencils,  deres skønne brushpenne og selvfølge de helt fantastiske Dual metallic penne.

OBS !! Vores webshop er aldrig helt opdateret. Send sms på 42461333 eller send mail på penogpapir@allesen.dk hvis du vil vide hvad der gemmer sig af goodies i butikken.

Du kan betale med Mobile Pay eller  Paypal. Har du ikke nogen konto hos dem, kan du trygt benytte dit kort i deres betalingsmodul. Er du ikke tryg ved det, så ring eller skriv, så finder vi nemt en anden løsning.

Vi leverer med DAO. De tager normalt 2-3 dage om at levere.

Det skrev This is Odense om os :

Pen og Papir
Hjerterum, skrivetøj og bogstavnørderi hos papirhandleren

Lille og vågen! Bag disken står Rikke. Der er også Jonathan, en troubadur-type, der indimellem sidder udenfor på en klapstol og spiller guitar eller ruller cigaretter. Og Rikkes far, “Kække” Kay (“Jaunty” Kay), som lejlighedsvis passer butikken. Og en masse andre venner og stamkunder, der færdes hjemmevant, og køber og sludrer i lige mål.
Pen & Papir lå tidligere i Nørregade i lokaler, der var 5-6 gange så store som den nuværende butik. Flytningen derfra lignede først en lukning, og vi var mange, der nåede at blive rigtig kede af det, men hov – i stedet genopstod Pen & Papir som en endnu bedre version af sig selv: som hylderne blev færre, skærpedes også udvalget, og samleren Rikke blev hjulpet af begrænsningens kunst til kun at flytte det vigtigste med.
Resultatet er en smuk balance mellem omhu og hygge: blæk i glasflasker fra Rohrer & Klingner, håndlavede læderpenalhuse, ordentlige blyanter og antikke pennespidser i deres originale papæsker med elastikker så møre, at de springer ved berøring. Tyske skolepenne, engelske kontorpenne, skarpe og velformede. Nye fyldepenne fra Kaweco, Pilot Küno, Lamy Scala. Tombow brushpens til kalligrafisterne. Og noget at skrive i? Notesbøger fra Rhodia, Leuchtturm 1917 og Sonnenleder.
Namedropping, men spørg bare Rikke for hun har en god grund til valget af hvert eneste ting. Der er så meget tingskærlighed på de her få kvadratmeter. I vinduet hænger et håndmalet fajanceskilt i ægte bladguld og sort udført af en af forretningens mange venner i kalligrafi- og graffitimiljøet. Og en Kawecofyldepen i overnaturlig størrelse, en maskot, der med tiden kan blive så ikonisk som Franck As bulldog. Kurserne i handlettering er fyldte, og en gang om måneden er der oplæsning og kontrabas i en baggård hos venner i Vindegade. Pen & Papir er ikke en butik, men et miljø; som en stambar, hvor man kan sige “det sædvanlige” og så ved Rikke, at jeg mangler ubrugte skolehæfter, og en blyant 2b.

Alm. åbningstider :

Mandag kl. 11.00 – 17.00

Tirsdag    kl. 10.00 -17.00

Onsdag  kl. 10.00 – 17.00

Torsdag kl. 10.00 – 18.00

Fredag   kl. 10.00 – 17.00

Lørdag   kl. 10.00 – 14.00