Velkommen til butikken.

Velkommen til Pen & Papir.

Jeg  er meget  stolt over, at have Danmarks bedste kunder, mange af dem ser jeg som venner af huset.  Det gælder både dem der handler i butikken, men også dem der handler her på siden, på Instagram, Facebook eller bare sender en sms. Jeg er helt pjattet med mine kunder.

Vi har lukket lukket  og flytter butikken fra om med lørdag den 25.7 til og med tirsdag den 28.7.

Onsdag den 29.7. åbner vi op på vores nye adresse :

Skt. Knuds Kirkestræde 2.

Hvis du bor i Odense, så kender du Moby Disc, Damarks bedste plade forretning. Dem får vi som nabo.  Kender du ikke så meget til Odense, så kan jeg fortælle dig, at hvis du går ud af Magasins bagindgang, så finder du os der.  Så det er stadig dejlig centralt i Odense og kun 200 meter fra hvor butikken ligger nu.  Vi får flere m2 til samme pris og det kan vi jo godt lide.

Du kan læse mere om min lille butik i en fin artikel fra nov. 2019

https://fyens.dk/artikel/en-af-odenses-mindste-specialbutikker-pen-papir-drives-af-rikke-allesen-med-hjælp-fra-hendes-far-kække-kay

I starten af februar i år, fik jeg den glædelige nyhed, at butikken er nomineret til NPS prisen i kategorien bedste shop. Jeg er vældig stolt. Det er den 2. nominering vi er så heldig at opleve på bare 4 mdr.  I slutningen af 2019 blev butikken nemlig nomineret i Best of Konkurrencen. I kategorien : Bedste specialbutik i Odense.

Lidt om butikken :

Butikken er Odenses mindste. Det er jeg faktisk ret glad for. Det betyder nemlig, at jeg i stedet for at bruge en masse penge på husleje, kan bruge pengene på sjove varer til butikken. Butikken ligger i Odenses gågademiljø.

Jeg forhandler bl.a Cleo skribent og Kaweco fyldepenne.

Jeg er i skrivende stund den stolte eneforhandler i Danmark af de skønne Dingbats notesbøger. Jeg sælger også de skønne Nuuna notesbøger fra Tyskland. 

Jeg forhandler med stor fornøjelse japanske mærker, som Tombow og Pentel.

Jeg tager på indkøb og messer i udlandet, i forsøget på, at finde varer, som du ikke finder alle steder i Danmark.

I webshoppen kan du vælge Mobilepay eller Paypal som betalingsmiddel. Har du ikke en konto hos Paypal, kan du stadig trygt benytte dit kort i deres betalingsmodul. Jeg har fravalgt andre muligheder, for at holde omkostningerne og derved priserne, så langt nede som muligt.

Varer sender jeg med DAO, prisen er kun 39.-  og det plejer at tage 2-3 dage.

Det skrev This is Odense om os :

Pen og Papir
Hjerterum, skrivetøj og bogstavnørderi hos papirhandleren

Lille og vågen! Bag disken står Rikke. Der er også Jonathan, en troubadur-type, der indimellem sidder udenfor på en klapstol og spiller guitar eller ruller cigaretter. Og Rikkes far, “Kække” Kay (“Jaunty” Kay), som lejlighedsvis passer butikken. Og en masse andre venner og stamkunder, der færdes hjemmevant, og køber og sludrer i lige mål.
Pen & Papir lå tidligere i Nørregade i lokaler, der var 5-6 gange så store som den nuværende butik. Flytningen derfra lignede først en lukning, og vi var mange, der nåede at blive rigtig kede af det, men hov – i stedet genopstod Pen & Papir som en endnu bedre version af sig selv: som hylderne blev færre, skærpedes også udvalget, og samleren Rikke blev hjulpet af begrænsningens kunst til kun at flytte det vigtigste med.
Resultatet er en smuk balance mellem omhu og hygge: blæk i glasflasker fra Rohrer & Klingner, håndlavede læderpenalhuse, ordentlige blyanter og antikke pennespidser i deres originale papæsker med elastikker så møre, at de springer ved berøring. Tyske skolepenne, engelske kontorpenne, skarpe og velformede. Nye fyldepenne fra Kaweco, Pilot Küno, Lamy Scala. Tombow brushpens til kalligrafisterne. Og noget at skrive i? Notesbøger fra Rhodia, Leuchtturm 1917 og Sonnenleder.
Namedropping, men spørg bare Rikke for hun har en god grund til valget af hvert eneste ting. Der er så meget tingskærlighed på de her få kvadratmeter. I vinduet hænger et håndmalet fajanceskilt i ægte bladguld og sort udført af en af forretningens mange venner i kalligrafi- og graffitimiljøet. Og en Kawecofyldepen i overnaturlig størrelse, en maskot, der med tiden kan blive så ikonisk som Franck As bulldog. Kurserne i handlettering er fyldte, og en gang om måneden er der oplæsning og kontrabas i en baggård hos venner i Vindegade. Pen & Papir er ikke en butik, men et miljø; som en stambar, hvor man kan sige “det sædvanlige” og så ved Rikke, at jeg mangler ubrugte skolehæfter, og en blyant 2b.

Alm. åbningstider fra 1.8. 2020  :